Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε μια ιστοσελίδα η οποία θα είναι  παραμετροποιημένη με βάση τις δικές σας ανάγκες τότε πρέπει να έρθετε σε εμάς για να δημιουργήσουμε μαζί την ιστοσελίδα αλλά και το πακέτο των έξτρα υπηρεσιών που χρειάζεστε. Με βάση τον τύπο του περιεχομένου οι ιστοσελίδες μπορούν να χωριστούν σε 3 κύριες κατηγορίες

 

  • η ποιο απλή μορφή  είναι οι ιστοσελίδες που δίνουν πληροφορίες για τις δραστηριότητες μιας επιχείρησης ή ενός ατόμου. Σε αυτές τις ιστοσελίδες υπάρχει η δυνατότητα να περιγράψει κάνεις την επιχείρηση του, τους  τομείς που αυτή δραστηριοποιείται και να δώσει πληροφορίες επικοινωνίας.
  • ιστοσελίδες που πέρα από την παροχή των παραπάνω πληροφοριών διαθέτουν και ηλεκτρονικό κατάλογο με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει η επιχείρηση. Αυτές έχουν μεγαλύτερο όγκο δεδομένων και απαιτούν συχνότερη ενημέρωση αλλά προσελκύουν  περισσότερους πελάτες. Ο πελάτης μπορεί να βρει άμεσα αυτό που θέλει και να μάθει το κόστος του χωρίς να χρειάζεται να περιμένει για απάντηση σε κάποιο e-mail ή να επικοινωνήσει τηλεφωνικά.
  • τέλος η ποιό πλήρης ιστοσελίδα για μια επιχείρηση είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα όπου  πλέον ο πελάτης όχι μόνο μπορεί να αντλήσει οποιαδήποτε πληροφορία θέλει για την επιχείρηση και τα προϊόντα της αλλά μπορεί να παραγγείλει και να πληρώσει το προϊόν μέσο διαδικτύου. Όλα τα στάδια για την αγορά ενός προϊόντος γίνονται μέσο διαδικτύου χωρίς την ύπαρξη ενός φυσικού πωλητή.  Ένα e-shop μπορεί να δώσει την δυνατότητα σε μια ανταγωνιστική επιχείρηση να επεκτείνει το εύρος των δυνητικών πελατών της  πέρα από την περιοχή που δραστηριοποιείτε, χωρίς να απαιτείτε η φυσική παρουσία σε νέες περιοχές.

 


Σε εμάς μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε τύπο ιστοσελίδας  ή ακόμα να κάνετε  και συνδυασμό των παρεχόμενων λύσεων ώστε το site να εξυπηρετεί ακριβώς τους σκοπούς σας και να μην είναι "φορτωμένο" με περιττές λειτουργείς

 

Επειδή μια ιστοσελίδα δεν θέλει μόνο κατασκευή αλλά και συντήρηση είναι πολύ σημαντικό να γίνει μια σωστή και πλήρης συμφωνία για τον τρόπο συντήρησης. Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο της πώλησης μιας ιστοσελίδας σε χαμηλή τιμή χωρίς όμως την  παροχή υπηρεσιών συντήρησης. Οι σελίδες συχνά καταλήγουν να μην λειτουργούν σωστά να έχουν παρωχημένες πληροφορίες και να εμφανίζουν μια εικόνα που αποθαρρύνει τον πελάτη. Οι ιστοσελίδες σε τακτά χρονικά διαστήματα πρέπει να ανανεώνονται με νέο υλικό και να ελέγχονται για δυσλειτουργίες σε σχέση με τις νέες αναβαθμίσεις που βγαίνουν κατά καιρούς στους φυλλομετρητές (firefox,chrome,internetexplorer κτλ).Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε την συντήρηση του site σας σε οπουδήποτε βαθμό. Υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα ολοκληρωτικής διαχείρισης από εμάς όπου ο πελάτης απλά μας στέλνει τα κείμενα που θέλει  να προσθέσει και εμείς αναλαμβάνουμε την μορφοποίηση, την ανάρτηση των κειμένων και επιλύουμε όποια τεχνικά θέματα προκύπτουν με την προσαρμογή της ιστοσελίδας  στις  νέες τεχνολογίες. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα εκπαίδευσης του πελάτη ώστε να μπορεί να κάνει μόνος του τις αλλαγές στο περιεχόμενο της σελίδας του και εμείς να αναλάβουμε μόνο το τεχνικό κομμάτι της συντήρησης. Τέλος  η ιστοσελίδα μετά την δημιουργία της ανήκει στον πελάτη οπότε αν δεν μείνει ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας έχει δικαίωμα να δώσει την διαχείριση της σε κάποια άλλη εταιρία μετά λήξει του συμβόλαιου.