Συστήματα ασφαλείας

Τα τελευταία χρόνια η ποιότητα των συστημάτων ασφαλείας έχει αυξηθεί ραγδαία ενώ το κόστος τους συνεχώς μειώνεται. Με ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας μπορούμε πλέον να παρακολουθούμε το σπίτι μας από απόσταση μέσω καμερών, να ενημερωνόμαστε στο κινητό η σε κάποιο υπολογιστή για ενδεχόμενες παραβιάσεις αλλά και να ενημερωθούμε για βλάβες στο δίκτυο του αερίου, του νερού ή ακόμα και για φωτιά. Πλέον υπάρχει  εξειδικευμένος εξοπλισμός ανάλογα με τον χώρο που θέλουμε να προστατεύσουμε και η πιθανότητα ψευδούς συναγερμού έχει μειωθεί κατά πολύ. Ακόμα ειδική μέριμνα έχει γίνει τα τελευταία χρόνια για την αδιάλειπτη λειτουργία των εξαρτημάτων ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

 

Οι λύσεις που προτείνουμε αφορούν όχι μόνο σπίτια και καταστήματα αλλά και βιομηχανικές ή αγροτικές εγκαταστάσεις ακόμα και σε περιοχές που δεν έχουν ρεύμα.  Είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε συστήματα που είναι αυτόνομα ενεργειακά  με την διάρκεια αυτονομίας να καθορίζετε από τον πελάτη. Έχουμε την τεχνογνωσία ώστε να προστατέψουμε τον εξοπλισμό από τα καιρικά φαινόμενα και να τον προσαρμόσουμε στις δικές σας ανάγκες.Τέλος με τις σύγχρονες κάμερες ασφαλείας που διαθέτουμε μπορούμε να καλύψουμε και περιπτώσεις που απαιτούν υψηλή ευκρίνεια με κάμερες αλλά και ειδικευμένα καταγραφικά που μπορούν να φτάσουν σε αναλύσεις  μέχρι και τα 2 Mpixel.

 

Βιομηχανικές εφαρμογές

Με την πάροδο του χρόνου όλο και περισσότερο ο βιομηχανικός εξοπλισμός συνδέεται με τη χρήση υπολογιστή είτε για την παρακολούθηση του είτε για τον χειρισμό του και για την αυτοματοποίηση λειτουργιών. Έτσι  εξοικονομούνται χρόνος και χρήμα μειώνονται οι βλάβες και επιταχύνεται η παραγωγή. Το πρόβλημα που πολύ συχνά προκύπτει είναι ότι ο παλαιότερος εξοπλισμός δεν έχει την δυνατότητα να συνδεθεί με υπολογιστή και το κόστος αλλαγής του είναι υψηλό.

Εμείς με την βοήθεια εξοπλισμού που έχει φτιαχτεί ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις μπορούμε να ενσωματώσουμε κάποιες λειτουργίες στα μηχανήματα σας. Μερικές από αυτές μπορεί να είναι:

 • αυτόματη τήρηση αρχείου για πίεση, ταχύτητα, θερμοκρασία, ρεύμα, θέση κ.τ.λ. 
 •  ειδοποίηση όταν κάποια τιμή ξεπερνά  από τα επιτρεπτά όρια
 • τηλεχειρισμός μέσο κινητού ή υπολογιστή
Οι παραπάνω λειτουργίες σε συνδυασμό με κάποιο πρόγραμμα  που θα έχει φτιαχτεί ειδικά για τις ανάγκες του πελάτη μπορούν να δώσουν στον εξοπλισμό σας νέες δυνατότητες και να διευκολύνουν τις καθημερινές  σας δραστηριότητες .

 

Κατά παραγγελία εφαρμογές

Πολλές φορές τα προγράμματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι γενικής φύσης και δεν μπορούν να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχει η κάθε επιχείρηση γιατί είτε παρέχουν μειωμένες δυνατότητες σε σχέση με τις ανάγκες τις επιχείρησης είτε μεγαλύτερες με αποτέλεσμα  να είναι δύσχρηστες και ακριβές. Ακόμα πολλές φορές οι επιχειρήσεις ή οι οργανισμοί έχουν ανάγκη από εφαρμογές για κινητά  ή tablet που δεν υπάρχουν έτοιμες στο εμπόριο.

Σε περιπτώσεις οπού απατούνται μικρές εφαρμογές που να εκτελούν κάποιες πολύ συγκεκριμένες διεργασίες συμφέρει η δημιουργία ενός προγράμματος από το μηδέν. Έτσι το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του πελάτη δεν έχει περιττές λειτουργίες που να μπερδεύουν τον χρήστη και είναι ποιο αποδοτικό σε σχέση με κάποιο πρόγραμμα του εμπορίου.


Αν μας επιλέξετε μπορούμε να σχεδιάσουμε από το μηδέν ένα πρόγραμμα με βάση τις ανάγκες που έχετε ή ακόμα και να παραμετροποιήσουμε κάποιο από τα υπάρχοντα.

 

Επισκευή υπολογιστών

Η αντίληψη ότι οι υπολογιστές και γενικά οι ηλεκτρονικές συσκευές δεν επισκευάζονται είναι λάθος. Οι ηλεκτρονικές συσκευές επισκευάζονται και χρειάζονται συντήρηση ανά διαστήματα για να συνεχίσουν να λειτουργούν σωστά και στο μέγιστο τις απόδοσης τους. Ειδικά στις περιπτώσεις των "compact" συσκευών(κινητά,laptop, tablet)είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να αχρηστεύονται μετά από μια βλάβη γιατί υπάρχει η πεποίθηση ότι δεν επισκευάζονται. Αυτό πλέον δεν ισχύει καθώς υπάρχουν τεχνικές επισκευών των πλακετών με μηχανήματα υψηλής ακρίβειας τα οποία μπορούν να επισκευάσουν την συσκευή με ποιότητα εφάμιλλη της εργοστασιακής κατασκευής εξοικονομώντας μας χρήματα. Επίσης με αυτόν τον τρόπο γινόμαστε ποιο φιλικοί προς το περιβάλλον  μέσο της επαναχρησιμοποίησης ηλεκτρονικών συσκευών οι οποίες γενικά ανακυκλώνονται δύσκολα.

Αν αισθάνεστε ότι  ο υπολογιστής το laptop το κινητό ή το tablet σας δεν λειτουργούν τόσο γρήγορα όσο όταν το αγοράσατε ή έχουν υποστεί κάποια βλάβη, ελάτε σε μας για να  κάνουμε μια δωρεάν εκτίμηση του προβλήματος και να σας παρέχουμε οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις.

Μερικές από τις ποιό συνηθισμένες επισκευές που υλοποιούμε είναι:

 • φορμάτ
 • καθαρισμός από ιούς
 • βελτιστοποίηση λειτουργίας
 • αναβάθμιση για καλύτερες επιδόσεις
 • επισκευή κατεστραμμένων εξαρτημάτων

Εγκατάσταση εξοπλισμού

Στις μέρες μας όλο και περισσότερες συσκευές μπορούν και συνεργάζονται με τους υπολογιστές και μπορούν να συνδεθούν στα δίκτυα τους .Έτσι είναι συχνή η ύπαρξη ενός δικτύου το οποίο εξυπηρετεί μεταφορά αρχείων, διαμοιρασμό internet, απομακρυσμένη παρακολούθηση συστημάτων ασφαλείας και συναγερμών, καθώς και επικοινωνία μεταξύ οικιακών συσκευών. Πολλές φορές η παραμετροποίηση ή  η εγκατάσταση εξοπλισμού πληροφορικής απαιτεί ειδικευμένες γνώσεις  και αρκετό χρόνο  για άριστη λειτουργία.


Αν δεν έχετε τον χρόνο ή τις γνώσεις για αυτήν την δουλειά μπορούμε να  την αναλάβουμε εμείς είτε πρόκειται για την εγκατάσταση ενός εκτυπωτή είτε για την εγκατάσταση ενός πλήρους συστήματος  που περιλαμβάνει δικτυακούς εκτυπωτές, σταθμούς εργασίας και fileservers. Σε συνεργασία με εσάς μπορούμε να προτείνουμε και να υλοποιήσουμε  μια εγκατάσταση που θα  καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης ή του σπιτιού σας και θα σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.

 

Κατασκευή ιστοσελίδων

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε μια ιστοσελίδα η οποία θα είναι  παραμετροποιημένη με βάση τις δικές σας ανάγκες τότε πρέπει να έρθετε σε εμάς για να δημιουργήσουμε μαζί την ιστοσελίδα αλλά και το πακέτο των έξτρα υπηρεσιών που χρειάζεστε. Με βάση τον τύπο του περιεχομένου οι ιστοσελίδες μπορούν να χωριστούν σε 3 κύριες κατηγορίες

 

 • η ποιο απλή μορφή  είναι οι ιστοσελίδες που δίνουν πληροφορίες για τις δραστηριότητες μιας επιχείρησης ή ενός ατόμου. Σε αυτές τις ιστοσελίδες υπάρχει η δυνατότητα να περιγράψει κάνεις την επιχείρηση του, τους  τομείς που αυτή δραστηριοποιείται και να δώσει πληροφορίες επικοινωνίας.
 • ιστοσελίδες που πέρα από την παροχή των παραπάνω πληροφοριών διαθέτουν και ηλεκτρονικό κατάλογο με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει η επιχείρηση. Αυτές έχουν μεγαλύτερο όγκο δεδομένων και απαιτούν συχνότερη ενημέρωση αλλά προσελκύουν  περισσότερους πελάτες. Ο πελάτης μπορεί να βρει άμεσα αυτό που θέλει και να μάθει το κόστος του χωρίς να χρειάζεται να περιμένει για απάντηση σε κάποιο e-mail ή να επικοινωνήσει τηλεφωνικά.
 • τέλος η ποιό πλήρης ιστοσελίδα για μια επιχείρηση είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα όπου  πλέον ο πελάτης όχι μόνο μπορεί να αντλήσει οποιαδήποτε πληροφορία θέλει για την επιχείρηση και τα προϊόντα της αλλά μπορεί να παραγγείλει και να πληρώσει το προϊόν μέσο διαδικτύου. Όλα τα στάδια για την αγορά ενός προϊόντος γίνονται μέσο διαδικτύου χωρίς την ύπαρξη ενός φυσικού πωλητή.  Ένα e-shop μπορεί να δώσει την δυνατότητα σε μια ανταγωνιστική επιχείρηση να επεκτείνει το εύρος των δυνητικών πελατών της  πέρα από την περιοχή που δραστηριοποιείτε, χωρίς να απαιτείτε η φυσική παρουσία σε νέες περιοχές.

 


Σε εμάς μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε τύπο ιστοσελίδας  ή ακόμα να κάνετε  και συνδυασμό των παρεχόμενων λύσεων ώστε το site να εξυπηρετεί ακριβώς τους σκοπούς σας και να μην είναι "φορτωμένο" με περιττές λειτουργείς

 

Επειδή μια ιστοσελίδα δεν θέλει μόνο κατασκευή αλλά και συντήρηση είναι πολύ σημαντικό να γίνει μια σωστή και πλήρης συμφωνία για τον τρόπο συντήρησης. Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο της πώλησης μιας ιστοσελίδας σε χαμηλή τιμή χωρίς όμως την  παροχή υπηρεσιών συντήρησης. Οι σελίδες συχνά καταλήγουν να μην λειτουργούν σωστά να έχουν παρωχημένες πληροφορίες και να εμφανίζουν μια εικόνα που αποθαρρύνει τον πελάτη. Οι ιστοσελίδες σε τακτά χρονικά διαστήματα πρέπει να ανανεώνονται με νέο υλικό και να ελέγχονται για δυσλειτουργίες σε σχέση με τις νέες αναβαθμίσεις που βγαίνουν κατά καιρούς στους φυλλομετρητές (firefox,chrome,internetexplorer κτλ).Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε την συντήρηση του site σας σε οπουδήποτε βαθμό. Υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα ολοκληρωτικής διαχείρισης από εμάς όπου ο πελάτης απλά μας στέλνει τα κείμενα που θέλει  να προσθέσει και εμείς αναλαμβάνουμε την μορφοποίηση, την ανάρτηση των κειμένων και επιλύουμε όποια τεχνικά θέματα προκύπτουν με την προσαρμογή της ιστοσελίδας  στις  νέες τεχνολογίες. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα εκπαίδευσης του πελάτη ώστε να μπορεί να κάνει μόνος του τις αλλαγές στο περιεχόμενο της σελίδας του και εμείς να αναλάβουμε μόνο το τεχνικό κομμάτι της συντήρησης. Τέλος  η ιστοσελίδα μετά την δημιουργία της ανήκει στον πελάτη οπότε αν δεν μείνει ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας έχει δικαίωμα να δώσει την διαχείριση της σε κάποια άλλη εταιρία μετά λήξει του συμβόλαιου.